Βαρουφάκης για την επίθεση στα Εξάρχεια: Λύση δεν είναι η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο - iefimerida.gr

Βαρουφάκης για την επίθεση στα Εξάρχεια: Λύση δεν είναι η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο

BAROYFAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για όσα συνέβησαν στα Εξάρχεια έκανε σήμερα από τη Βουλή ο Γιάννης Βαρουφάκης, κατά την παρουσία του στην Ολομέλεια για τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.

Μάλιστα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Βαρουφάκης είπε πως πήγε και χθες στα Εξάρχεια για ένα ποτό!

Αφού ευχαρίστησε όλους τους βουλευτές οι οποίοι καταδίκασαν το επεισόδιο και του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους ο κ. Βαρουφάκης επέμεινε πως ήταν σωστή η κίνησή του να συνομιλήσει με όσου του «επιτέθηκαν» και να μην το βάλει στα πόδια: «Όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα αλλά και στην τεράστια ανάγκη να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για την καταπολέμηση της βίας. Λύση δεν είναι ούτε η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο ούτε η βίαιη καταστολή της βίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δηλώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών. Ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης δήλωσε: «Τέτοιες επιθέσεις είναι κατά της δημοκρατίας. Εύχομαι και ελπίζω να μην έχουν συνέχεια τέτοιες ενέργειες», επεσήμανε ο κ. Λυκούδης, μόλις ο Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Το ίδιο έκανε και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που καταδίκασε την επίθεση εναντίον του υπουργού ενώ του εξέφρασε και κατ ιδίαν την συμπαράσταση της πλησιάζοντας το υπουργικό έδρανο όπου καθόταν ο κ. Βαρουφάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ