Η Bild για το στυλό του Τσίπρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Bild για το στυλό του Τσίπρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφορμές προκειμένου να επιτεθεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ψάχνει η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία τώρα γράφει για «Φάρσα με το πολυτελές στυλό του Τσίπρα».

Η Bild, αναφερόμενη στη συνέντευξη του πρωθυπουργού «Στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο Star, αναφέρει, παραθέτοντας και σχετική φωτογραφία, ότι πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα ο κ. Τσίπρας κρατάει στο χέρι του ένα «πολυτελές στυλό» που η ίδια κοστολογεί από 290 έως 7.000 ευρώ.

Παραθέτοντας μία δεύτερη φωτογραφία στη συνέχεια, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Bild σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός κρατάει ένα διαφορετικό στυλό, no-name στυλό, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, πολύ χαμηλότερου κόστους.

Η γερμανική εφημερίδα καταλήγει: «Το lux στυλό δεν ταιριάζει και πολύ ως μήνυμα προς εξοικονόμηση χρημάτων, ιδιαίτερα από τον αρχηγό μιας αριστερής, ριζοσπαστικής παράταξης».

Η Bild για το στυλό του Τσίπρα  [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Η Bild για το στυλό του Τσίπρα  [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild επίθεση Τσίπρας στυλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ