To πάρτι της πόλης: Αρχίζει η προπώληση στο Φεστιβάλ Αθηνών - iefimerida.gr

To πάρτι της πόλης: Αρχίζει η προπώληση στο Φεστιβάλ Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το σήμα πως το καλοκαίρι έρχεται, πως το πάρτι της πόλης θα αρχίζει ξανά, πως όλα θα πάνε καλά, όσο το Φεστιβάλ Αθηνών υπάρχει, επιμένει και φέρνει κύματα τεχνών στο κέντρο της πόλης.

Το σήμα αυτό δόθηκε χθες με την ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως αρχίζει το Σάββατο 2 Μαίου η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών. Φέροντας μας ήδη στην πρώτη εβδομάδα την συγκλονιστική χορεύτρια Σιλβί Γκιλλέμ που έρχεται στο Ηρώδειο στο πλαίσιο της περιοδείας που θα κάνει για να αποχαιρετήσει το παγκόσμιο κοινό καθώς εγκαταλείπει τον χορό.

Με δύο εμφανίσεις στις 3 και 4 Ιουνίου -που πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν πως θα καλύψει το κόστος της η Περιφέρεια Αττικής- θα χαιρετήσουμε την Συλβί Γκιλλέμ με το «Life in Progress».Η χορεύτρια, που φώτισε τη χορευτική σκηνή εδώ και 39 χρόνια ενσαρκώνοντας την τελειότητα και καταλύοντας τα σύνορα κλασικού και σύγχρονου χορού, κάνει την τελευταία της περιοδεία, την τελευταία της υπόκλιση μπροστά στο κοινό.

To πάρτι της πόλης: Αρχίζει η προπώληση στο Φεστιβάλ Αθηνών | iefimerida.gr 0

(H Συλβί Γκιλλέμ σε παιδική ηλικία)

Η Πειραιώς 260 την 1η Ιουνίου και ως τις 4/6, θα κάνει πρεμιέρα με την επιτυχία του περσινού Φεστιβάλ που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό: την «Πάπισσα Ιωάννα» σκηνοθετημένη από το Δημήτρη Μαυρίκιο. Φέτος η ιστορία της Πάπισσας, που συνδέθηκε με την ιστορία της μητέρας του συγγραφέα Κορνηλία, θα εξελιχθεί περισσότερο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μαυρίκιου. Θυμίζουμε ότι η μητέρα του Ροΐδη ήταν μια Χιώτισσα αρχοντοπούλα με συγκλονιστική βιογραφία που διατρέχει την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

To πάρτι της πόλης: Αρχίζει η προπώληση στο Φεστιβάλ Αθηνών | iefimerida.gr 1

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:
Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr.
Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210.3272000 καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 - 21:00.
Από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ
Από τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, τα Καταστήματα PUBLIC, τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και τα Reload Stores.

Τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είναι:
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.

Σημειώνεται ότι δεν θα ανοίξουν ακόμη τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο χώρο του Ηρωδείου ή της Επιδαύρου. Θυμίζουμε ότι οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων, δύο ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων.
Σημειώνεται επίσης ότι η προπώληση δεν θα ανοίξει στις 2 Μαΐου για τη δεύτερη παραγωγή της Λυρικής Σκηνής («Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη). Η προπώληση της συγκεκριμένης παράστασης θα ξεκινήσει 22 Ιουνίου.

Προνομιακές προφορές υπό το τίτλο «Φτιάξε το δικό σου Πακέτο»:
Για πακέτο 3 παραστάσεων: έκπτωση 5% συνολικά
Για πακέτο 4 παραστάσεων: έκπτωση 7% συνολικά
Για πακέτο 5 παραστάσεων: έκπτωση 10% συνολικά
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν μόνο για ατομικά ή εισιτήρια 2 ατόμων ανά παράσταση.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδέχεται κάποιες (λίγες) παραστάσεις να μην εντάσσονται στο πακέτο των προσφορών. Για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, ενημερωθείτε από τα ταμεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ