Στο νοσοκομείο η Παπαρήγα -Καλή η κατάσταση της υγείας της - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο η Παπαρήγα -Καλή η κατάσταση της υγείας της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» εισήχθη χθες η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Παπαρήγα αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας της όμως να κρίνεται καλή και να μην εμπνέει ανησυχία.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τετάρτης η κυρία Παπαρήγα φιλοξενείται στο δωμάτιο 5 του 2ου ορόφου του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» στην Καρδιολογική Κλινική. Αν και η ίδια δεν ήθελε να μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο, αλλά σε κοινό θάλαμο με άλλους ασθενείς, τελικά δεν πέρασε το δικό της.

Την κυρία Παπαρήγα επισκέφθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά και οι δικοί της άνθρωποι. Το βράδυ της Τετάρτης την επισκέφθηκε και ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο η κα Παπαρήγα, αφού η διερεύνηση της καρδιακής αρρυθμίας και των λόγων που την προκαλούν χρειάζεται κάποιο διάστημα. Η ίδια, πάντως, δεν έδειξε να αγχώνεται με αυτό το ενδεχόμενο, αλλά, αντιθέτως, ήταν ήρεμη και δήλωνε ότι προφανώς θα κάνει ό,τι της υποδείξει η γιατρός της, κυρία Μουντάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκα Παπαρήγα νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ