Espresso Douwe Egberts: Η υπέροχη εμπειρία που αξίζει να ζήσετε και να μοιραστείτε - iefimerida.gr

Espresso Douwe Egberts: Η υπέροχη εμπειρία που αξίζει να ζήσετε και να μοιραστείτε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάλειμμα για καφέ. Μία από τις ωραιότερες στιγμές μέσα στην ημέρα είναι όταν απολαμβάνουμε έναν αναζωογονητικό καφέ espresso.

Τώρα με τις κάψουλες Εspresso Douwe Egberts, συμβατές με τις μηχανές Nespresso®*, η απόλαυση απελευθερώνεται ακόμα περισσότερο και κατακλύζει τις μικρές και μεγάλες στιγμές μας.

Η διάφανη κάψουλα κάνει τη διαφορά

Κάθε κάψουλα Espresso Douwe Egberts είναι σε ξεχωριστό φακελάκι για να διατηρεί τη μαγεία ενός υπέροχου Espressο μέχρι να την απελευθερώσετε. Οι πρωτοποριακές διαφανείς κάψουλες του Douwe Egberts αιχμαλωτίζουν την ποιότητα του χαρμανιού espresso, ώστε να μπορείτε να δείτε τον καφέ που πρόκειται να απολαύσετε. Το υπέροχο άρωμα αιχμαλωτίζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο φακελάκι, αεροστεγώς κλεισμένο ώστε να διατηρεί την ουσία του τέλειου καφέ μέχρι να το απελευθερώσετε.

Επιλέξτε τον δικό σας καφέ από μία ποικιλία 12 χαρμανιών espresso

Μια ποικιλία από 12 υπέροχες γεύσεις espresso, κάθε μία με τη δική της υπογραφή, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον μοναδικό της χαρακτήρα.

Η ένταση ενός υπέροχου καφέ espresso είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε και να μοιραστείτε, για το λόγο αυτό ο Douwe Egberts παρουσιάζει 12 διαφορετικές ποικιλίες για να ικανοποιεί όλες τις γεύσεις.

Άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις , κρεμώδης απαλότητα, πλούσια επιλογή από χαρμάνια, ακαταμάχητη γεύση, εξαιρετική ποιότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία τις κάψουλες Espressο Douwe Egberts, , θα τις βρείτε στα Super Market.


*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την BRAVO GREECE A.E.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Espresso Douwe Egberts κάψουλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ