Θρίλερ: Φωτογραφία φέρεται να δείχνει την Αννυ σε ταξί

Αλλο ένα επεισόδιο στο θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ εξελίχθηκε σήμερα, αφού παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές φωτογραφία ενός κοριτσιού που της έμοιαζε εξαιρετικά.

Η παράδοση της φωτογραφίας στην Ασφάλεια προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, αφού παραλίγο να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στην υπόθεση του εξαφανισμένου κοριτσιού. Η 25χρονη μητέρα της Αννυ κλήθηκε από τους αστυνομικούς να δει την φωτογραφία, αλλά δεν αναγνώρισε σε αυτήν το 4χρονο παιδί της.

Στην φωτογραφία που παραδόθηκε το πρωί στην Ασφάλεια, φαίνεται κορίτσι μικρής ηλικίας εντός ταξί. Οι αστυνομικές αρχές έψαξαν και εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου ταξί, επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταθέσει.

Την ίδια στιγμή επικρατεί ανησυχία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, αφού οι μέρες περνούν χωρίς να βρίσκονται πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του 4χρονου κοριτσιού. Οι αντιφατικές καταθέσεις των γονέων, αλλά και οι παραλλαγές των δηλώσεων τους κάνουν τους υπεύθυνους να πιστεύουν πως οι γονείς γνωρίζουν στοιχεία τα οποία και δεν αποκαλύπτουν.

Σήμερα οι γονείς της Αννυ οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να ερωτηθούν για τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στις κατοικείες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννυ εξαφάνιση φωτογραφία ταξί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ