Πορτογαλία-Ελλάδα: Ο τελικός του 2004 θα επαναληφθεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές! - iefimerida.gr

Πορτογαλία-Ελλάδα: Ο τελικός του 2004 θα επαναληφθεί με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι μνήμες θα ξυπνήσουν και πάλι τα μοναδικά συναισθήματα από το καλοκαίρι του 2004. Πορτογαλία και Ελλάδα θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις σε Βοστώνη και Τορόντο χρησιμοποιώντας τους ίδιους ποδοσφαιριστές με τον τελικό του EURO.

Η πρόταση ήρθε από μια μεγάλη εταιρεία μάνατζμεντ, η οποία διοργανώνει μεγάλες φιλικές αναμετρήσεις. Η ιδέα ήταν να αναβιώσει ο τελικός της Λισαβόνας. Πορτογαλία-Ελλάδα είχαν αναμετρηθεί στην πρεμιέρα και στον τελικό του EURO 2004, το οποίο κατέληξε στα χέρια του αρχηγού Θοδωρή Ζαγοράκη. Μετά το πρώτο «ναι» από πλευράς Πορτογάλων, ήρθε η θετική απάντηση και από την ελληνική ομάδα. Απουσίες φυσικά και θα υπάρχουν αφού για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πενθήμερο 10-15 Ιουνίου θα πρέπει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του EURO 2016 ενώ από ελληνικής πλευράς θα λείπει σίγουρα ο Γιώργος Καραγκούνης λόγω υποχρεώσεων με το συγκρότημα του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Όλοι οι υπόλοιποι όμως θα είναι εκεί. Λουίς Φίγκο, Ντέκο, Κοστίνια, Ρικάρντο, Νούνο Γκόμες, Θοδωρής Ζαγοράκης, Αντώνης Νικοπολίδης, Μιχάλης Καψής, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αγγελος Μπασινάς. Ολοι μαζί θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι. Στις 12 και 14 Ιουνίου, ο τελικός του EURO 2004 θα επαναληφθεί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα πορτογαλία 2004
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ