Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! [εικόνες]

Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 40χρονη από το Λος Άντζελες ήθελε να ανανεώσει το σώμα της και αποφάσισε να υποβληθει σε αυξητική στήθους. Ήταν άτυχη όμως στην επιλογή του γιατρού και δυστυχώς γι αυτή το κατάλαβε μετά την επέμβαση, όταν συνειδητοποίησε πως αντί να της αυξήσουν το στήθος, ένωσαν τους δύο μαστούς της. Η γυναίκα γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της επέμβασης σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει άλλες γυναίκες για τους κινδύνους μιας πλαστικής επέμβασης από αναξιόπιστο πλαστικό χειρουργό.

Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος γιατρός πραγματοποίησε μια άλλη αποτυχημένη επέμβαση στα βλέφαρα της. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει τα μάτια της και δυστυχώς η ζημιά δεν μπορεί να αποκατασταθεί.

«Ήταν μια απαίσια εμπειρία, να ξυπνάς από το χειρουργείο και να βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έψαξα για τα προσόντα του γιατρού και το μετανιώνω» είπε η άτυχη Ντινόρα Ροντρίγκεζ.

Αντί να της μεγαλώσουν το στήθος της το ένωσαν! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τώρα η άτυχη γυναίκα θα πρέπει να κάνει μία ακόμα επέμβαση, προκειμένου να επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση το στήθος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ