Αραβίδης: Η ΑΕΚ με αυτό τον κορμό και προσθήκες θα πρωταγωνιστήσει στην Super League - iefimerida.gr

Αραβίδης: Η ΑΕΚ με αυτό τον κορμό και προσθήκες θα πρωταγωνιστήσει στην Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη νέα χρονιά στην Super League, για παλαίμαχους επιθετικούς παίκτες της ΑΕΚ και τη κίνηση του να συμπαρασταθεί στον Γιάννη Μανιάτη μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο σέντερ φορ της Ενωσης είπε μεταξύ άλλων στο Sportit «Είναι προτέρημα μου να παίζω στην ΑΕΚ. Αγαπώ και με αγαπάνε, είναι αμφίδρομο. Είναι θρύλοι για την ΑΕΚ οι Μαύρος, Μπάγεβιτς και Νικολαϊδης. Είναι άλλες εποχές εκείνες, άλλες τώρα. Η ΑΕΚ κάθε μέρα κάνει μεγάλα βήματα. Εχουμε δει φέτος ότι με νέα ομάδα, είχαμε μεγάλα προτερήματα. Είμαι σίγουρος ότι ο κορμός που θα παραμείνει με τον προπονητή και θα πρωταγωνιστήσει. Για προσθήκες δεν είμαι αρμόδιος. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό».

Tην ίδια ώρα, η ΑΕΚ κινείται «ζεστά» για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού χαφ της Κέρκυρας Κυριάκου Ανδρεόπουλου (όπως αποκάλυψε το enwsi.gr), που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηστος αραβιδης αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ