Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να ζήσετε λίγο σαν βασιλιάς και αν φυσικά το αντέχει ο προϋπολογισμός σας, τότε φέτος το καλοκαίρι, διαλέξτε μία από τις πιο πολυτελείς σουίτες στον κόσμο, με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.

Από τη Γενεύη της Ελβετίας μέχρι την άγρυπνη Νέα Υόρκη, αυτές είναι οι ακριβότερες σουίτες στον κόσμο που προσφέρονται για υπερπολυτελείς διακοπές.

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ξενοδοχείο President Wilson
Γενεύη, Ελβετία
Δωμάτιο: Royal Penthouse Suite
Κόστος: 62.168 δολάρια τη βραδιά
Βρίσκεται στο νότιο άκρο της λίμνης της Γενεύης, και έχει μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες ξενοδοχείων στον κόσμο. Η Royal Penthouse Suite μπορεί να ενοικιαστεί για 62.168 δολάρια τη βραδιά, ωστόσο μπορείτε να μοιραστείτε τα έξοδα καλώντας άλλους 12 φίλους σας για να γεμίσετε τα δώδεκα υπνοδωμάτια και μπάνια της τεράστιας σουίτας. Το κεντρικό δωμάτιο προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη της Γενεύης, από μια ιδιωτική βεράντα, πιάνο, τραπέζι μπιλιάρδου, ιδιωτικό γυμναστήριο, ασανσέρ, και ήχο με surround τεχνολογία.

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ξενοδοχείο Four Seasons
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Δωμάτιο: Ty Warner Penthouse
Κόστος: 45.000 δολάρια τη βραδιά
Η Νέα Υόρκη είναι γνωστή ως η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ωστόσο το πολυτελές king size κρεβάτι της συγκεκριμένης σουίτας θα σας δελεάσει να πάρετε έναν υπνάκο. Παρόλαυτα, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στο 399 τετραγωνικών μέτρων δωμάτιο που βρίσκεται στο 52ο όροφο του ξενοδοχείου Four Seasons. Με θέα 360 μοιρών στην πόλη, πιάνο και τζάκι, αυτή η σουίτα κόβει την ανάσα. Στη τιμή προσφέρονται επίσης και δωρεάν παροχές: Rolls Royce με σοφέρ, personal trainer, 24ωρος μπάτλερ, και αποκλειστική πρόσβαση στο σπα.

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Laucala Island Resort
Νησί Λαουκάλα, Φίτζι
Δωμάτιο: Hilltop Villa
Κόστος: 42.000 δολάρια τη βραδιά
Ο Ντίτριχ Μάτεσχιτζ, ο αυστριακός συν-ιδρυτής της Red Bullείναι επίσης ιδιοκτήτης του Laucala Island Resort. Η Hilltop Villa είναι η προσωπική του σουίτα, και μπορεί να ενοικιαστεί για 42.000 το βράδυ, όταν ο ίδιος δεν μένει εκεί. Ομως δεν φτάνουν μόνο τα 42.000 δολάρια, αφού για να μείνει κάποιος εκεί πρέπει να συμπληρώσει μία αίτηση και να γίνει δεκτός από τον ίδιο τον Μάτεσχιτζ. O ενοικιαζόμενος χώρος καλύπτει 11.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, θέα των γύρω νησιών Φίτζι, μάγειρα, σοφέρ, και νταντά. Εχει επίσης γήπεδο γκολφ 18 τρυπών, δυνατότητα για ψάρεμα, 14 σκάφη, 5 γκουρμέ εστιατόρια, τζετ σκι, ιππασία στην παραλία, τένις, μασάζ, και πρόσφατα απέκτησε και υποβρύχιο.

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ξενοδοχείο Plaza Athenee
Παρίσι, Γαλλία
Δωμάτιο: Royal Suite
Κόστος: 26.000 δολάρια τη βραδιά
Είναι ο ορισμός του παριζιάνικου σικ και βρίσκεται στον 5ο όροφο του κτιρίου, ενώ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια. Το ξενοδοχείο επίσης έχει και μπαρ με τον διάσημο Τιερί Ερνάντεζ αλλά και εστιατόριο με μάγειρα τον Αλαίν Ντουκασέν που έχει κερδίσει αστέρια Μισελέν.

Διακοπές για γερά πορτοφόλια: Αυτές είναι οι πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ξενοδοχείο Eden Rock
Κόλπος St Jean, St Barths
Δωμάτιο: Villa Rockstar
Κόστος: 15.000 δολάρια τη βραδιά
Η συγκεκριμένη βίλα είναι πραγματικά για ροκσταρ. Με 1.468 τετραγωνικά μέτρα σπίτι στην παραλία της Καραϊβικής, στούντιο ηχογράφησης και τεράστια γιγαντοοθόνη. Επισης έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, πισίνα και ιδιωτική παραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαμονή διακοπές σουίτες Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ