Ο «Δρομέας» του Χίλτον πάει... Μύκονο: Τον θέλει Τούρκος μεγιστάνας - iefimerida.gr

Ο «Δρομέας» του Χίλτον πάει... Μύκονο: Τον θέλει Τούρκος μεγιστάνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στην Ελλάδα ο Τούρκος μεγιστάνας του χάλυβα, Ουγκούρ Οζκάν, αφού έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας και συγκεκριμένα την Αθήνα και τη Μύκονο.

Μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο από το άγαλμα του «Δρομέα» που ζήτησε κι ένα δικό του.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο Τούρκος μεγιστάνας επικοινώνησε με τον Κώστα Βαρώτσο και του ζήτησε να του κατασκευάσει ένα ίδιο άγαλμα γι' αυτόν στη Μύκονο:

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα και σε ένα από τα ταξίδια του είδε τον «Δρομέα» και του άρεσε πολύ. Μου ζήτησε μάλιστα να κάνω ακόμη έναν «Δρομέα» για εκείνον. Εγώ δεν είχα ξανακάνει «Δρομέα» όμως η αγάπη του για το έργο και το πάθος του για την τέχνη με έπεισαν να το φτιάξω», εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Τελικά το έργο ολοκληρώθηκε σε έξι μήνες και ο Τούρκος επιχειρηματίας τον τοποθέτησε στην βίλα του στην Μύκονο που μόλις είχε αγοράσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ