Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς, ένα οικονομικό θέμα, που ενδεχομένως έχει άμεση σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, θα μπορούσε να αποδώσει σήμερα κατά τον καλύτερο τρόπο.Μια έμπνευση σας, ένα όνειρο που έχετε, θα μπορούσε τώρα να γίνει πραγματικότητα.Τα θέματα της εργασίας ή ακόμη και της υγείας σας θα έχουν σήμερα μεγάλη βοήθεια. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου θα έχετε απρόσμενες, πολύ γλυκές και πολύ τρυφερές συναντήσεις, ενώ το παιχνίδι του φλερτ είναι πολύ ευχάριστο! Οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στα οικονομικά σας θέματα θα μπορούσατε σήμερα να το συζητήσετε.

Ταύρος
Για τους Ταύρους που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, η νέα σας γενέθλια χρονιά θα είναι θεαματική, μπορεί να σας φέρει ότι καλύτερο, ενώ θα έχετε και την στήριξη των φίλων σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ένας ρομαντικός έρωτας, ακόμη και ένας πλατωνικός έρωτας ή νέα σχέδια και μεγάλη δημιουργικότητα! Όσοι είστε καλλιτέχνες μπορεί να έχετε μια μοναδική έμπνευση! Το άγχος βέβαια για την εργασία δεν λείπει, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Μαΐου έχετε αρκετή ένταση, ενώ τα οικονομικά σας ευνοούνται. Οι Ταύροι των δύο τελευταίων ημερών θα έχετε πολλές συζητήσεις.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να περνά μεθαύριο στο δικό σας ζώδιο, θα μάθετε πολλά από όσα λέγονταν και γίνονταν πίσω από την πλάτη σας, χωρίς μάλιστα αυτά να σταματήσουν. Σήμερα, ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολούσε ιδιαίτερα επιλύεται, ή ένα σημαντικό θέμα ακίνητης περιουσίας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές, ενώ, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουνίου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και επαφές.Κάτι απρόσμενο περιμένει εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 9-11 Ιουνίου, καθώς δημιουργούνται εξαιρετικές, σημαντικότατες προοπτικές. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την ακίνητή σας περιουσία ή την οικογένειά σας.

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα για εσάς τους Καρκίνους , μια ημέρα που μπορείτε να συζητήσετε με συγγενείς και φίλους, να έχετε μια μυστική επαφή και να προωθήσετε ένα θέμα το οποίο έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή και την συλλογική δουλειά. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται, ενώ στα οικονομικά σας θα υπάρξει μια λύση κάπως περίεργη. Προσέχετε γενικότερα την υγεία σας.

Λέων
Λέοντες μου, η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για την επαγγελματική σας ζωή, ενώ γενικότερα αυτό το διάστημα είστε περισσότερο προσηλωμένοι στα σχέδιά σας. Όμως, μπορεί τώρα να έχετε μια μοναδική έμπνευση για ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Εσείς βέβαια που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Αυγούστου βρίσκεστε σε μια ένταση, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν, ενώ μπορεί να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ειδικά οι Λέοντες που είστε γεννημένοι μετά τις 13 του Αυγούστου, ετοιμαστείτε, σε λίγο καιρό θα υπάρξει μια εξαιρετική περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή!

Παρθένος
Για εσάς, Παρθένοι μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δείχνει εξαιρετική πρόοδο στα προσωπικά σας θέματα, ιδιαίτερα αν έχετε γενέθλια το διάστημα 10-14 Σεπτεμβρίου. Κάνετε τώρα πολλά καινούργια πράγματα, με ταξίδια στο εξωτερικό, με σημαντικές επαφές, σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά ευχάριστη. Οι Παρθένοι που είστε γεννημένοι τον Αύγουστο θα πρέπει να προσέχετε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με οικογενειακά σας θέματα.

Ζυγός
Απρόσμενες συναντήσεις και επαφές υπάρχουν σήμερα για εσάς τους Ζυγούς, θα σας απασχολήσει όμως ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Η Σελήνη στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο δείχνει ότι θα θελήσετε να μείνετε μόνοι και να χαλαρώσετε. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε, ή θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Προς το παρόν, για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου, ο Δίας ευνοεί τα σχέδια που κάνετε με τους φίλους σας ή για κάποια μικρά, κοντινά ταξίδια.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκονται σε μια μοναδική φάση αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο! Εσείς όμως που είστε γεννημένοι μετά τις 11 Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, με τον Άρη που βρίσκεται απέναντί σας να προκαλεί εντάσεις, αλλά και κρυολογήματα, μικροατυχήματα. Μπορεί ακόμη να έχετε διενέξεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αλλάζοντας κάπως τις ισορροπίες στην συναισθηματική σας ζωή.

Τοξότης
Εσάς τους Τοξότες σας περιμένουν πολλά καλά πράγματα, αν και εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί.Σήμερα, αποδεχθείτε μια πρόσκληση σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ, στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε πολλά καλά τον Ιούνιο. Προσπαθήστε να προωθήσετε κάποια σημαντικά σχέδιά σας. Θέματα εργασίας ή υγείας ευνοούνται γενικότερα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου είστε έτοιμοι να δράσετε πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμη και ένα ταξίδι που είναι σημαντικό για εσάς. Σε οικογενειακό επίπεδο θα προκύψουν κάποιες αλλαγές (ενδεχομένως να συμβούν ως τον Ιούλιο), ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιανουαρίου. Μπορεί να προστεθούν κάποια μέλη στην οικογένειά σας ή κάποια άλλα να απομακρυνθούν, κάτι τέλος πάντων που έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία. Στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει πρόοδος , καθώς θα λάβετε μια υλική ή ηθική ανταμοιβή. Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου, από τον Σεπτέμβριο και μετά, θα έχετε σημαντικά οφέλη. Προχωρήστε.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου τα πράγματα είναι κάπως αντιφατικά, με όσους είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο να έχετε μια ευχάριστη είδηση πάνω σε οικογενειακά θέματα. Εσείς πάλι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Φεβρουαρίου από την μια ζείτε όμορφες στιγμές και από την άλλη αντιμετωπίζετε πίεση και ένταση σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα, για ένα οικονομικό θέμα, θα βρεθεί κάποια λύση. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Γενικότερα, σας περιμένει ένα ερωτικό καλοκαίρι, με τις φιλίες, τις σχέσεις, τις συνεργασίες, όλα μαζί, να μπλέκονται γλυκά.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου έχετε σήμερα μια θαυμάσια ημέρα για να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις σας, παρά το γεγονός ότι έχετε υπερβολικές υποχρεώσεις που σας φορτίζουν, αλλά και σημαντικές οικογενειακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Έχετε όμως την δύναμη για να τα ξεπεράσετε όλα αυτά!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ