Ο Γκλέτσος ξεσπά: Βίωσα ρατσισμό -Επαιζαν στην Επίδαυρο μόνο γαλάζιοι και πρασινοφρουροί - iefimerida.gr

Ο Γκλέτσος ξεσπά: Βίωσα ρατσισμό -Επαιζαν στην Επίδαυρο μόνο γαλάζιοι και πρασινοφρουροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του... παράπονο εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος στα χρόνια που ήταν ηθοποιός και δεν κρατούσε κλειστό το στόμα του.

Υποστήριξε ότι βίωσε κοινωνικό και επαγγελματικό ρατσισμό ενώ κατήγγειλε ηθοποιούς που έπαιζαν στην Επίδαυρο επειδή ήταν κομματικά στελέχη αλλά όχι άλλοι με περισσότερα προσόντα.

«Το πόσα πολιτικά χαστούκια έχω φάει δεν μπορείτε να φανταστείτε. Και δεν μιλάω για τώρα με την ΤΕΛΕΙΑ αλλά για τότε που περνούσα τις "φυσιολογικές παιδικές ασθένειες". Σε ένα χώρο που έβγαινα μπροστά και έλεγα αυτά που έλεγα, βιώνοντας κοινωνικό και επαγγελματικό ρατσισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Απ. Γκλέτσος.

Οπως είπε «μπορεί για κάποιους να θεωρούμαι επιτυχημένος ηθοποιός, φωνάζοντας όμως αυτά που με ενοχλούσαν, που ήταν τα μισά από αυτά που ήθελα να πω, έβλεπα άλλους ηθοποιούς να παίζουν στην Επίδαυρο απλά και μόνο επειδή ανήκαν σε κάποιο κόμμα ήταν "πρασινοφρουροί" ή "νεοδημοκράτες". Και άλλοι που είχαν τα προσόντα , με ανάλογες με αυτούς σπουδές, ίσως και καλύτερες δεν μπορούσαν να το κάνουν».

Αναφερόμενος στα «σοβαρά» όπως είπε, υποστήριξε ότι η διαπραγμάτευση που γίνεται και από αυτή την κυβέρνηση δεν είναι σωστή και ουσιαστική. «Ο μοναδικός τρόπος είναι να πάμε με 2-3 εναλλακτικά σχέδια και ας διαλέξουν οι εταίροι μας πιο θέλουν» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ