Βροχή από γκολ στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League [βίντεο] - iefimerida.gr

Βροχή από γκολ στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν χθες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Η αναμέτρηση που έκαψε την ανάσα έγινε στο Μάντσεστερ, όπου η Βασιλεία κατάφερε να ανακόψει τη φόρα της Γιουνάιτεντ. Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν το απόλυτο φαβορί, όλα τα προγνωστικά ανατράπηκαν με την Βασιλεία να μετατρέψει το 2-0 σε 3-2 και στο φινάλε απειλήθηκε με ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ισοφάρισε και προσπάθησε να πάρει και τη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μπάγερν επιβλήθηκε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο Μόναχο, σε ένα παιχνίδι που οι Άγγλοι έδειξαν σημαντικές αμυντικές αδυναμίες.

Στον ιταλικό Νότο, η Νάπολι είχε 21 χρόνια να παίξει επικράτησαν με 2-0 της Βιγιαρεάλ και έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους "16".

Στη Μόσχα η Ίντερ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και επικράτησε με 2-3 της Δυναμό, ενώ στο Μπερναμπέου η βασίλισσα Ρεάλ επιβλήθηκε με 3-0 του Άγιαξ.

Τα χθεσινά αποτελέσματα του Champions League

1ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Νάπολι - Βιγιαρεάλ 2-0

2ος όμιλος

Τράμπζονσπορ - Λιλ 1-1

ΤΣΚΚΑ Μόσχας - Ίντερ 2-3

3ος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία 3-3

Οτελούλ - Μπενφίκα 0-1

4ος όμιλος

Λιόν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ 3-0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ