«Μίστερ Σκιάχτρο» 2011 - iefimerida.gr

«Μίστερ Σκιάχτρο» 2011

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «Κύριος Κολοκύθας», με το πολύχρωμο καπέλο του και μια κολοκύθα αντί για μύτη, αναδείχτηκε νικητής στον 3ο Διαγωνισμό Σκιάχτρου που διοργάνωσε ο ξενώνας "Θράσσα" στο χωριό Τυχερό του δήμου Σουφλίου.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ξενώνα που διοργανώνει κάθε χρόνο τον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό, Σοφία Χατζησάββα, ο νικητής επιλέγεται με κριτήρια το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το σκιάχτρο, το όνομά του και φυσικά την αποτελεσματικότητά του.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κυρίως παιδιά με τους γονείς τους. Οι δημιουργοί του φετινού νικητή είναι δύο μαθήτριες από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίες πήραν ως βραβείο δύο παραδείσια πουλιά, με την τροφή και το κλουβί τους.

Τα σκιάχτρα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό διακοσμούν για ένα διάστημα τον κήπο του ξενώνα και στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα πάρουν σπίτι τους, αν το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι η ιδέα του διαγωνισμού σκιάχτρου δεν είναι ελληνική, καθώς αντίστοιχοι διαγωνισμοί διοργανώνονται σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, με πρώτη και καλύτερη την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ