Τον «killer» Γκουίντο Καρίγιο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός [βίντεο]

Την μεταγραφή που θα σκάσει σαν «βόμβα» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Ο Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες είναι ο Νο 1 στόχος των ερυθρόλευκων για την επίθεση ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο 23χρονος Αργεντινός στράικερ είναι το νέο «καυτό» όνομα που έχει ξεπεταχτεί από τη Λατινική Αμερική και ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με την Εστουντιάντες για την αγορά του. Το ίδιο όμως ισχύει και με την Ντόρτμουντ, η οποία εδώ και καιρό έχει τον παίκτη ψηλά στη λίστα της ωστόσο η ανακοίνωση αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία, είναι λογικό να αφήνει σε δεύτερη μοίρα αυτή την στιγμή, κάθε μεταγραφικό ζήτημα.

Ο Καρίγιο έχει ύψος 1.87 και είναι καθαρά φορ περιοχής. Η τιμή του αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ αλλά δεν κρίνεται απαγορευτική αφού δεδομένα βρίσκεται σε μια ηλικία, στην οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να επενδύσει προκειμένου να έχει οφέλη στο μέλλον. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2011. Ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνει μάλιστα ο πρώην ερυθρόλευκος Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει εντολή για άμεση συμφωνία τόσο με την ομάδα όσο και με τον παίκτη. Οι δυσκολίες πάντως είναι αρκετές αφού η Εστουντιάντες αντιλαμβανόμενη την άνοδο στην αξία του ποδοσφαιριστή της, δεν αποκλείεται να ζητήσει περισσότερα χρήματα επιδιώκοντας φυσικά να βάλει κι άλλους «μνηστήρες» στο κόλπο της απόκτησής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ