Τον «killer» Γκουίντο Καρίγιο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός [βίντεο] - iefimerida.gr

Τον «killer» Γκουίντο Καρίγιο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεταγραφή που θα σκάσει σαν «βόμβα» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Ο Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες είναι ο Νο 1 στόχος των ερυθρόλευκων για την επίθεση ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ο 23χρονος Αργεντινός στράικερ είναι το νέο «καυτό» όνομα που έχει ξεπεταχτεί από τη Λατινική Αμερική και ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με την Εστουντιάντες για την αγορά του. Το ίδιο όμως ισχύει και με την Ντόρτμουντ, η οποία εδώ και καιρό έχει τον παίκτη ψηλά στη λίστα της ωστόσο η ανακοίνωση αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία, είναι λογικό να αφήνει σε δεύτερη μοίρα αυτή την στιγμή, κάθε μεταγραφικό ζήτημα.

Ο Καρίγιο έχει ύψος 1.87 και είναι καθαρά φορ περιοχής. Η τιμή του αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ αλλά δεν κρίνεται απαγορευτική αφού δεδομένα βρίσκεται σε μια ηλικία, στην οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να επενδύσει προκειμένου να έχει οφέλη στο μέλλον. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2011. Ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνει μάλιστα ο πρώην ερυθρόλευκος Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει εντολή για άμεση συμφωνία τόσο με την ομάδα όσο και με τον παίκτη. Οι δυσκολίες πάντως είναι αρκετές αφού η Εστουντιάντες αντιλαμβανόμενη την άνοδο στην αξία του ποδοσφαιριστή της, δεν αποκλείεται να ζητήσει περισσότερα χρήματα επιδιώκοντας φυσικά να βάλει κι άλλους «μνηστήρες» στο κόλπο της απόκτησής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ