Χωρίς ομάδα στην Α' Εθνική μετά από 40 χρόνια το Ηράκλειο Κρήτης - iefimerida.gr

Χωρίς ομάδα στην Α' Εθνική μετά από 40 χρόνια το Ηράκλειο Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη το Ηράκλειο μένει δίχως εκπρόσωπο στην Α' Εθνική για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια!

Από το μακρινό 1975, που ο ΟΦΗ ήταν στην Α' Εθνική φτάσαμε στο σήμερα. Με τον ιστορικό ηρακλειώτικο σύλλογο να έχει αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Εργοτέλη να υποβιβάζεται μετά την ήττα από την Κέρκυρα το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο δεν θα έχει από του χρόνου δική του ομάδα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια!

Ο ΟΦΗ από το 1975 έως το 2004 ήταν ο μόνος εκπρόσωπος του Ηρακλείου στην Α' Εθνική. Το 2004 τον ακολούθησε ο Εργοτέλης. Ο Εργοτέλης έπεσε το 2005-2006 για να επιστρέψει έναν χρόνο μετά στην Super League. Στην συνέχεια για δύο σερί χρόνια Εργοτέλης και ΟΦΗ ήταν στην πρώτη κατηγορία. Το 2009 έπεσε ο ΟΦΗ για να κάνει το come back το 2011-2012. Εκείνη την σεζόν έπεσε ξανά ο Εργοτέλης. Το 2013 ο Εργοτέλης ανέβηκε και πάλι.

Έτσι το 2013-2014 και το 2014-2015 ήταν και οι δύο στα μεγάλα σαλόνια. Φέτος όμως αποχαιρέτησαν και οι δύο την κατηγορία...

Πηγή: gazzeta

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ