Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: Ποια 25 εκατ. φίλαθλοι; Αυτά είναι... ιστορίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: Ποια 25 εκατ. φίλαθλοι; Αυτά είναι... ιστορίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Φενέρ για πρώτη φορά στην ιστορία της και για δεύτερη στην ιστορία του τουρκικού μπάσκετ να πέρασε σε Final 4 της Euroleague, αλλά ο κόσμος δεν «αγκάλιασε» την ομάδα.

Αποτέλεσμα, το ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την εντός έδρας ήττα από την Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς, δεν χώνεψε ότι οι φίλοι της Φενέρ δεν ήρθαν να συγχαρούν την ομάδα για την επιτυχία τους.

«Η Φενέρ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four. Το παιχνίδι ήταν Κυριακή στις 19:00 και περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο να έρθει να μας χειροκροτήσει για την επιτυχία μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν εδώ. Για μένα είναι αδύνατο να καταλάβω γιατί δεν ήρθαν. Είναι κάτι που θα το κρατήσω μέσα στην καρδιά μου. Με στενοχωρεί πολύ. Αυτά που έλεγαν για 25 εκατομμύρια φιλάθλους φαίνεται πως ήταν μόνο… ιστορίες. Δεν είναι πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς που έδειχνε έντονα εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ