Παππάς: Θα υπάρξει νομοσχέδιο για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο της ΕΡΤ, με τον Νίκο Παππά να ανοίγει τη συζήτηση και να προαναγγέλλει νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε ως «κορυφαίο πλήγμα της Δημοκρατίας» την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στο ν/σ για την ΕΡΤ τόνισε πως πρόκειται για «ανάσα αξιοπρέπειας» και πως «παρά το ότι κάποιοι άρχιζαν να φωνάζουν ότι το νομοσχέδιο θα το κόψουν οι δανειστές - λες και είναι οι ντουντούκες – η κυβέρνηση εμφανίζεται συνεπής με τις τις προεκλογικές της δεσμεύσεις».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς προανήγγειλε ένα νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, χωρίς να προσδιορίζει το χρόνο κατάθεσής του.

«Κάποιοι θέλουν την διατήρηση ενός άναρχου, χωρίς κανόνες τηλεοπτικό τοπίο. Εμείς από την πλευρά μας το λέμε με έμφαση: δεν μας απασχολούν αυτές οι αντιδράσεις. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τάξη», τόνισε και κάλεσε την αντιπολίτευση «να μην ταυτιστεί με όσους νομίζουν ότι θα έχουν θεσμική - φορολογική - οικονομική ασυλία στο διηνεκές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ