Κοτόπουλο με πένες, φέτα και κολοκυθάκια

Το νοστιμότερο που έχετε φάει!

Υλικά

  • 1 πακέτο πένες
  • 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε φετούλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλους κύβους (κοτόπουλο βιολογικό)
  • 2 ντοματούλες φρέσκες για σάλτσα
  • Ρίγανη, βασιλικό, φρέσκα αν υπάρχουν
  • Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
  • 300 γραμμάτια φέτα

Εκτέλεση

  • Βράστε τις πένες al dente, στραγγίστε καλά και αφήστε τις στο πλάι
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο
  • Κόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το
  • Αφήστε το 3-4 λεπτά να ροδίσει
  • Προσθέστε τα κολοκυθάκια και το σκόρδο
  • Αφήστε να ροδίσουν για 4 λεπτά
  • Βάλτε το κοτόπουλο να ροδίσει
  • Προσθέστε τις ντομάτες (σε κομμάτια), τη ρίγανη και τον βασιλικό
  • Χαμηλώστε τη φωτιά
  • Αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά
  • Προσθέστε τις ελιές, ανακατέψτε λίγο, είναι έτοιμο!
  • Στο τηγάνι προσθέστε τις πένες
  • Ρίξτε από πάνω τη φέτα, ανακατέψτε λίγο για να ενσωματωθεί
  • Είναι το νοστιμότερο και ευκολότερο κοτόπουλο που έχετε φάει!

Αν έχετε στρώσει ένα όμορφο τραπέζι, δεν είναι άσχημο να σερβίρετε το κοτόπουλο με το τηγάνι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ