Το νοστιμότερο που έχετε φάει!
Υλικά
- 1 πακέτο πένες
- 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε φετούλες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε μεγάλους κύβους (κοτόπουλο βιολογικό)
- 2 ντοματούλες φρέσκες για σάλτσα
- Ρίγανη, βασιλικό, φρέσκα αν υπάρχουν
- Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
- 300 γραμμάτια φέτα
Εκτέλεση
- Βράστε τις πένες al dente, στραγγίστε καλά και αφήστε τις στο πλάι
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο
- Κόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το
- Αφήστε το 3-4 λεπτά να ροδίσει
- Προσθέστε τα κολοκυθάκια και το σκόρδο
- Αφήστε να ροδίσουν για 4 λεπτά
- Βάλτε το κοτόπουλο να ροδίσει
- Προσθέστε τις ντομάτες (σε κομμάτια), τη ρίγανη και τον βασιλικό
- Χαμηλώστε τη φωτιά
- Αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά
- Προσθέστε τις ελιές, ανακατέψτε λίγο, είναι έτοιμο!
- Στο τηγάνι προσθέστε τις πένες
- Ρίξτε από πάνω τη φέτα, ανακατέψτε λίγο για να ενσωματωθεί
- Είναι το νοστιμότερο και ευκολότερο κοτόπουλο που έχετε φάει!
Αν έχετε στρώσει ένα όμορφο τραπέζι, δεν είναι άσχημο να σερβίρετε το κοτόπουλο με το τηγάνι