Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SELEO.GR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πολύ μικρός πεζόδρομος έχει καταφέρει μέσα σε 1,5 χρόνο να έχει φωτογραφηθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλο δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η συγκλονιστική θέα προς τον Λευκό Πύργο δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους Θεσσαλονικείς, αλλά ούτε και τους επισκέπτες της πόλης.

Πριν από λίγο καιρό, η οδός με το όνομα Φιλικής Εταιρείας, μπορεί να μην έλεγε τίποτα στους περισσότερους Θεσσαλονικείς, ωστόσο από τότε που έγινε πεζόδρομος, έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη, με αυτούς που την επιλέγουν για τη βόλτα, τον καφέ ή το ποτό τους να έχουν αυξηθει κατά πολύ.

Η θέα του Λευκού Πύργου, τον έχει κάνει μοναδικό και εκατοντάδες είναι αυτοί που βγάζουν αυτοφωτογραφίες καθημερινά στο σημείο.

Η πεζοδρόμηση έφερε την ανάπτυξη

Η κυρία Κατερίνα είναι ιδιοκτήτρια του φούρνου που λειτουργεί στην γωνία του δρόμου, τα τελευταία 10 χρόνια. Όπως λέει στο seleo η πεζοδρόμηση αποτέλεσε κομβικό σημείο για την ανάδειξη του δρόμου.

«Αν ερχόσασταν πριν από 1,5 χρόνο εδώ δεν θα βλέπατε τίποτα παραπάνω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Από τότε που έγινε πεζόδρομος, ήρθε η ανάπτυξη στην περιοχή. Έφυγαν τα αυτοκίνητα, άνοιξαν μαγαζιά, έρχεται πολύς κόσμος. Πιστεύω πως μετά την Αριστοτέλους είναι το πιο φωτογραφημένο σημείο της πόλης. Καθημερινά αμέτρητοι είναι οι τουρίστες και οι Θεσσαλονικείς που στήνονται για να βγουν φωτογραφία με φόντο τον Λευκό Πύργο. Περαστικοί αλλά και επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν περάσει κατά εκατοντάδες από τον πεζόδρομο τους τελευταίους μήνες» αναφέρει.

Μετά την πεζοδρόμηση νέα μαγαζιά άνοιξαν στην περιοχή, ενώ τα παλιότερα είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν, καθώς πολλοί νέοι τα επιλέγουν για το ποτό ή τον καφέ τους. Τα περίτεχνα κοκτέιλ, η εναλλακτική διακόσμηση, η θέα του Λευκού Πύργου, και η σκιά που θα βρει κανείς στον πεζόδρομο ακόμα και τις πιο ηλιόλουστες μέρες, έχουν κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης που τον επιλέγει για τη διασκέδασή του.

Παρέα νεαρών είπε στο seleo: «Είναι ήσυχα, αλλά παράλληλα και πολύ κεντρικά. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για να πιεις τον καφέ σου, κάτω από τη σκιά του Λευκού Πύργου. Όλοι έχουμε βγάλει φωτογραφία εδώ και γενικά όσοι έρχονται εδώ για πρώτη φορά δεν μπορούν να αντισταθούν στο να βγουν μια selfie με το πιο γνωστό μνημείο της πόλης».

Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εδώ βγάζουν τις περισσότερες selfies όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ