Ισοπαλία 2-2 για Πανιώνιο και Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη [βίντεο]

Πανιώνιος και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τους γηπεδούχους να κατακτούν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μήτρογλου να έχει την πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 5ο λεπτό έπειτα από προσπάθεια του Ομάρ ενώ ο Κολοβός στο 9΄απείλησε για τον Πανιώνιο. Στο 12ο λεπτό ο Φορτούνης νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο σε τετ-α-τετ ενώ στο 24΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπακασέτας βρήκε με ωραίο τρόπο τον Μπουμάλ, αυτός τροφοδότησε τον Κολοβό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και το πιο σημαντικό ήταν ίσως ο τραυματισμός του Μποτία που έφερε στο γήπεδο με αναγκαστική αλλαγή, τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ωστόσο στο 2ο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έφτασε ξανά στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 57' ο Φούντας κινήθηκε ταχύτατα από τα αριστερά, έβγαλε για τον Κολοβό και αυτός «σέρβιρε» στον Μπουμάλ με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 2-0. Από το 60' και μετά όμως ο Ολυμπιακός θυμήθηκε τις εμφανίσεις που τον ανέδειξαν Πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Ομάρ βρήκε τον Μήτρογλου και ο Έλληνας επιθετικός μείωσε σε 2-1 στο 66' ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με υπέροχη ατομική ενέργεια και αφού πήρε την μπάλα σχεδόν από τη μεσαία γραμμή, σκόραρε για το 2-2. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Πανιώνιος πρόσεξε περισσότερο τα νώτα του ενώ ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 89ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο να νικά τον Φορτούνη στο τετ-α-τετ και ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μπενίτες σημάδεψε το δοκάρι.

Συνθέσεις
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός, Μπακασέτας.
Ολυμπιακός:Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Ολυμπιακός Super League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ