Μαξίμου: Ο Σαμαράς κατασκευάζει ανεμόμυλους -Μνημόνια και υφεσιακά μέτρα - iefimerida.gr

Μαξίμου: Ο Σαμαράς κατασκευάζει ανεμόμυλους -Μνημόνια και υφεσιακά μέτρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «πυρά» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση ανταποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορώντας τον ότι «επιμένει να κατασκευάζει ανεμόμυλους. Μνημόνια και νέα υφεσιακά μέτρα».

Όπως αναφέρουν από τον περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς «κατηγορεί την κυβέρνηση ως μόνη υπαίτια για το πρωτόγνωρο προσφυγικό ρεύμα, την ίδια ώρα που η Ε.Ε. πραγματοποιεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το ζήτημα, αναγνωρίζοντας την πανευρωπαϊκή του διάσταση».

Παράλληλα, αναφέρουν, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καλεί την κυβέρνηση να συμφωνήσει σε όλα τα σκληρά μέτρα του mail Χαρδούβελη για μια “σταγόνα ρευστότητας”».

«Το πώς διαπραγματευόταν το έχει αντιληφθεί πλήρως η κοινωνία. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνει κάθε φορά που μιλάει», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί κύκλοι.

Της Στέλλας Γκαντώνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ