WSJ: Επιτέλους, ο Βαρουφάκης βρήκε λίγη αγάπη στην Ευρώπη -Ποιος ΥΠΟΙΚ έβγαλε selfie με τον Ελληνα [εικόνες] - iefimerida.gr

WSJ: Επιτέλους, ο Βαρουφάκης βρήκε λίγη αγάπη στην Ευρώπη -Ποιος ΥΠΟΙΚ έβγαλε selfie με τον Ελληνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να διαψεύδει τις πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ, περί της επιθετικής στάσης που αντιμετώπισε στο Eurogroup, αλλά οι ανταποκριτές τους επιμένουν.

Ανάμεσά τους η Wall Street Journal, που βρήκε όμως και ένα καλό νέο για τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών. Σε blog με τίτλο «Ο Βαρουφάκης βρήκε επιτέλους λίγη αγάπη στην Ευρώπη», αναφέρει ότι μπορεί να τα... άκουσε από τους ομολόγους του στην Ευρωζώνη την Παρασκευή, για την απουσία προόδου στις διαπραγματεύσεις, αλλά το Σάββατο «πήρε λίγη αγάπη», αν και από έναν υπουργό που «δεν έχει μεγάλο λόγο στο οικονομικό μέλλον της χώρας του Βαρουφάκη», όπως σημειώνεται.

WSJ: Επιτέλους, ο Βαρουφάκης βρήκε λίγη αγάπη στην Ευρώπη -Ποιος ΥΠΟΙΚ έβγαλε selfie με τον Ελληνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αναφορά είναι στον Αντρέι Μπάμπις, τον Τσέχο υπουργό Οικονομικών, που δημοσίευσε στο Twitter μία selfie του με τον Γιάνη Βαρουφάκη, γράφοντας για τον Ελληνα «Ενας ωραίος τύπος, με εξαίρεση αυτό το χρέος των 329 δισ. ευρώ».

Πάντως, ο Μπάμπις δεν διάλεξε... πλευρά με το tweet του, όπως επισημαίνει και η Wall Street Journal, αφού δημοσίευσε και μία selfie που έβγαλε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Τσέχος υπουργός Οικονομικών είναι ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που στράφηκε στην πολιτική και λατρεύει να δημοσιεύει στο Twitter φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

WSJ: Επιτέλους, ο Βαρουφάκης βρήκε λίγη αγάπη στην Ευρώπη -Ποιος ΥΠΟΙΚ έβγαλε selfie με τον Ελληνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρέι Μπάμπις Γιάνης Βαρουφάκης selfie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ