Σε κλοιό «αγανακτισμένων» βρέθηκε η Βουλή - iefimerida.gr

Σε κλοιό «αγανακτισμένων» βρέθηκε η Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αστυνομικό κλοίο από τους «αγανακτισμένους» βρέθηκε το Σύνταγμα, με αφορμή την ψηφοφορία για την έγκριση για το νέο χαράτσι στα ακίνητα. Κλειστοί είναι για τα οχήματα και οι περισσότεροι δρόμοι που οδηγούν προς την πλατεία, έχει στηθεί και ο γνωστός «φράκτης», ενώ ένταση επικράτησε μεταξύ αστυνομικών και πλήθους και οι άντρες των ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.

Η συγκέντρωση των ειδικών φρουρών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι συνοριοφύλακες και οι ειδικοί φρουροί μπροστά από την είσοδο της Βουλής, στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ένστολοι από όλη την Ελλάδα διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, με βασικά αιτήματα να αρθούν οι κρατήσεις που τους έχουν επιβληθεί και το "πάγωμα" των μισθολογικών προαγωγών, ενώ ζήτησαν τον "καθορισμό κατώτατου μισθού επιβίωσης του αστυνομικού" αλλά και την αναστολή των δόσεων των στεγαστικών δανείων των ένστολων, μέχρι του σημείου που θα θεωρηθεί ασφαλές γι' αυτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ