Θεοδωράκης σε Αδωνι: Πράγματι εγώ «φταίω» για τον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Θεοδωράκης σε Αδωνι: Πράγματι εγώ «φταίω» για τον Βαρουφάκη

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθύνες από τον Σταύρο Θεοδωράκη για την πολιτική του Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε ο Αδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος την συνεργασία που είχαν στην ιστοσελίδα protagon.

«Εσείς κύριε Θεοδωράκη του δώσατε την δυνατότητα να γράφει στο protagon ό,τι σήμερα προσπαθεί να κάνει στην κυβέρνηση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Αμέσως μετά, από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέλαβε τις... ευθύνες του: «Πράγματι, εγώ επέμεινα να αρχίσει να γράφει στο protagon ο Βαρουφάκης».

«Πείτε μας τότε και για τις ευθύνες σας και για τον Μάρδα» φώναξε κάποιος από τα «ορεινά» του ΠΑΣΟΚ. «Για τον Μάρδα, θα σας πω μια επόμενη φορά» απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ολοκληρώνοντας τον διάλογο με τους βουλευτές.

Τι εννοούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ; Οτι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ήταν στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, δεν επελέγη για βουλευτής και «μετακόμισε» στον ΣΥΡΙΖΑ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ