Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Brooks Brothers, «Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υποδέχθηκε στο κατάστημά της στον Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 101) τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και στελέχη της ομάδας, σε μια εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού Συλλόγου.

Με την αφορμή αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κος Μιχάλης Λάιος , ευχαρίστησε την Brooks Brothers για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή της στην εικόνα της ομάδας, τονίζοντας ότι η συνεργασία της Brooks Brothers με την ΠΑΕ Ολυμπιακός σηματοδότησε μια νέα εποχή: οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων, φέρνουν – για τρίτη συνεχή χρονιά - τον αέρα της κομψότητας του φημισμένου αμερικάνικου brand.

Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά | iefimerida.gr 0

Η Brooks Brothers, συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, τονίζοντας, ότι η συνεργασία με τον Ολυμπιακό συνεχίζει την παράδοση δύο αιώνων, κατά τους οποίους η Brooks Brothers ντύνει πάντα αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη Νέα Συλλογή ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 της Brooks Brothers και να κάνουν τις αγορές τους!

Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στον Πειραιά | iefimerida.gr 1

Λίγα λόγια για τη Brooks Brothers

Με έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, η BROOKS BROTHERS έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας και της πρωτοπορίας αλλά και της μοναδικής, ανυπέρβλητης ποιότητας στην ανδρική κλασική ένδυση. Διάσημη για το λανσάρισμα του ready-to-wear κοστουμιού και του θρυλικού button down shirt (του πουκάμισου με τα κουμπιά στους γιακάδες), η BROOKSBROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας, μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν την ιστορία σήμερα.

Ρούχα της Brooks Brothers επιλέγουν οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant, τον Clark Gamble και τον Fred Astaire έως τον George Clooney και τον Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, αλλά και 38 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους o J.F. Kennedy καθώς και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να δείχνουν την ίδια προτίμηση στα ρούχα της Brooks Brothers για την απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής τους.

Σήμερα, έχοντας διανύσει δύο σχεδόν αιώνες ιστορίας, η BROOKS BROTHERS παραμένει στην κορυφή με τις διαχρονικές συλλογές της που περιλαμβάνουν τα περίφημα για τη μοναδική τους ραφή και την αξεπέραστη ποιότητά τους κοστούμια, τα αυθεντικά navy blazer- σήμα «κατατεθέν» της Brooks Brothers - αλλά και τα εξαιρετικά non-iron πουκάμισα και τις μεταξωτές stain-resistant γραβάτες. Η Brooks Brothers λειτουργεί σήμερα 500 καταστήματα σε περισσότερες από 17 χώρες στον κόσμο, καλύπτοντας ολοκληρωμένες σειρές για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Brooks Brothers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ