Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρίζεται ότι μοιράστηκε ένα φιλί γεμάτο πάθος με τον πρίγκιπα Χάρι και έγραψε μέχρι και βιβλίο για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

«In the Eye of the Royal Story» είναι ο τίτλος που φέρει το βιβλίο της 43χρονης dominatrix Κάρι Ράιχαρτ, στο οποίο μοιράζεται γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη συνάντησή της με τον πρίγκιπα τρία χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια του περίφημου πάρτι στο Λας Βέγκας που πονοκεφάλιασε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε αυτό, αναφέρεται ακόμα και στα οπίσθια του πρίγκιπα Χάρι, τα οποία υποστηρίζει ότι είδε γυμνά, ενώ αυτός έπαιζε στριπ μπιλιάρδο, και τα περιγράφει ως «απίστευτα χαριτωμένα», ενώ συνεχίζει δίνοντας λεπτομέρειες για το φιλί που αντάλλαξαν.

Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι από το πάρτι του στη σουίτα του ξενοδοχείου που διέμενε στο Λας Βέγκας. Πληροφορίες λένε ότι σε αυτό κάλεσε 10 γυναίκες

«Φοράω μόνο το μαγιό μου και νιώθω υπερβολικά ντυμένη, ενώ αναρωτιέμαι αν κι εγώ πρέπει να γδυθώ». Όπως ισχυρίζεται, το αλκοόλ της έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να κάνει το επόμενο βήμα.

«Αυτή τη σουρεαλιστική στιγμή τη βίωσα περισσότερο σαν όνειρο: Φιλάω έναν Πρίγκιπα! Γεύομαι τα χείλη του, νιώθω τη γλώσσα του, χαίρομαι για αυτό που τώρα είναι ένα καυτό, βαθύ φιλι, και με τους δυο μας ερεθισμένους, προσδοκώ αυτό που έπεται».

Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 43χρονη dominatrix είναι η μόνη γυναίκα που έχει υποστηρίξει ότι συμμετείχε στο έξαλλο πάρτι του πρίγκιπα στο Λας Βέγκας, αν και το παλάτι του Κένσιγκτον την διαψεύδει.

Η Ράιχαρτ που έχει καταγωγή από την Αγγλία υποστηρίζει ακόμα ότι το τρόπαιό της από αυτή την βραδιά ήταν ένα εσώρουχο του πρίγκιπα, το οποίο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ενός στριπτίζ σόου.

Πάντως δύο βδομάδες μετά το πάρτι στο Λας Βέγκας, η dominatrix που πληρώνεται με 1000 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της, συνελήφθη για απάτη και έμεινε ένα μήνα στη φυλακή.

Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Dominatrix για πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ dominatrix Πρίγκιπας Χάρι βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ