Ξανθό μαλλί, γαλάζιο μάτι -Οι 10 Ελληνίδες και ξένες celebrities που κολάζουν το Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξανθό μαλλί, γαλάζιο μάτι -Οι 10 Ελληνίδες και ξένες celebrities που κολάζουν το Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γαλάζια μάτια είχαν πάντα τον πρώτο λόγο ανάμεσα σε στίχους, ποιήματα κι άλλα έργα τέχνης. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με μια φωτεινή (ξανθιά) κόμη, ο θαυμασμός μοιάζει αναπόφευκτος.

Την κλασική γοητεία του συνδυασμού «ξανθιά μαλλιά – γαλάζια μάτια» συναντάμε σε πολλές διάσημες κυρίες που η παρουσία τους, έστω και μόνο το βλέμμα τους, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Ελληνίδες και ξένες celebrities κατακτούν τον κόσμο των social media με τα θεσπέσια χαρακτηριστικά τους. Το Joytv.gr τις βρήκε και τις παρουσιάζει:

Δούκισσα Νομικού: Τα γαλάζια της μάτια έρχονται απλά να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη νεραϊδένια ομορφιά της. Η Νομικού είναι η «απόλυτη» ξανθιά και γαλανομάτα του ελληνικού Instagram.

Ξανθό μαλλί, γαλάζιο μάτι -Οι 10 Ελληνίδες και ξένες celebrities που κολάζουν το Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ξανθό μαλλί, γαλάζιο μάτι -Οι 10 Ελληνίδες και ξένες celebrities που κολάζουν το Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Gisele: To πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη μόλις πρόσφατα κρέμασε τα… τακούνια του. Ωστόσο, η ομορφιά της- με βραζιλιάνικες και γερμανικές ρίζες- όπως και το γαλάζιο της βλέμμα, κάτι μας λέει, ότι θα μείνουν αξέχαστα στον χώρο του modeling.

Δείτε τις υπόλοιπες οκτώ στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξανθιές γαλανομάτες instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ