Πρεμιέρα για το Half Note με την Gizelle Smith - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για το Half Note με την Gizelle Smith

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 12 Οκτωβρίου ξεκινά την λειτουργία του για τη νέα σεζόν το Half Note Jazz Club που κάνει πρεμιέρα με το χρυσό κορίτσι της funk Gizelle Smith και μας υπόσχεται εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια όλο το χειμώνα.

Η λονδρέζα Gizelle Smith θα εμφανιστεί σε πέντε βραδιές στην σκηνή του Half Note (από τις 12/10 έως και τις 16/10). Η τραγουδίστρια των The Mighty Mocambos, που γνώρισαν την επιτυχία με το πρώτο single τους «Workin Woman», έχει κυκλοφορήσει και το δικό της single «June», ενώ οι μουσικοί κριτικοί ανά τον κόσμο απλώς λατρεύουν την φωνή της που την περιγράφουν «σαν να συναντά η Betty Davis την Beyonce».
Όμως οι εμφανίσεις της funky Gizelle Smith είναι μόνο η αρχή αφού έπονται και οι εμφανίσεις των: Vinicius Cantuaria, George Cables Quintet feat. Craig Handy, Billy Hart, David Weiss & Michael Bowie, Jody Williams Blues Band, Μάνος Αχαλινώτοπουλος & Haig Yazdjian & Μάκης Αμπλιανίτης, D. Vassilakis & New York Quartet feat. Michela Marino, Σαβίνα Γιαννάτου & Maria Joao, Steve Turre Quintet feat. Andromeda Turre, Steve Lucky & Rumba Bums, Mitch Woods & His Rocket 88's.
Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις τιμές στο: www.halfnote.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ