Κατάινεν: Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα από το πακέτο Γιούνκερ - iefimerida.gr

Κατάινεν: Σημαντικές οι προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα από το πακέτο Γιούνκερ

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, είχε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, όπου και συζητήθηκε η προώθηση του νέου επενδυτικού σχεδίου της ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού να ολοκληρώσει τις προτάσεις για την ένταξη της χώρας στο νέο επενδυτικό σχέδιο.

Ο Γίρκι Κατάινεν, κατά τη συνάντηση, τόνισε πως η ΕΕ εκτιμά πως υπάρχουν πολλές προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης, μέσω του πακέτου Γιούνκερ, που αφορούν τους τομείς της ενέργειας των μικρομεσαίων, στις υποδομές και τον τουρισμό.

Η ελληνική κυβέρνηση ενδιαφέρεται για ένταξη στη χρηματοδότηση από το πακέτο Γιούνκερ του τομέα έρευνας και καινοτομίας, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των κοινωνικών υποδομών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ