Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύνοδος Κορυφής για το μεταναστευτικό την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και είναι η τελευταία φορά του Αλεξάντερ Σταμπ που έχασε πρόσφατα τις εκλογές.

Ο Φιλανδός πρώην πρωθυπουργός ηττήθηκε από τον Γιούχα Σιπίλα πριν λίγες ημέρες και αυτή είναι η τελευταία του παρουσία σε Σύνοδο Κορυφής.

Ο ίδιος ο Σταμπ μέσα από την αίθουσα της Συνόδου Κορυφής ανέβασε φωτογραφία με το σχεδιάγραμμα των θέσεων (κάθεται όπως πάντα δίπλα στην Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ) και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις θέσεις αυτές, ωστόσο λίγο αργότερα πήρε «πληρωμένη απάντηση» από έναν χρήστη του Twitter που σχολίασε «η επόμενη θα είσαι εσύ σίγουρα».

Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Σύνοδος Κορυφής άρχισε στις 16:35 με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τα ναυάγια των μεταναστών, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάθεται ξανά ανάμεσα στους ηγέτες της Ιταλίας και της Λιθουανίας.

Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εν συνεχεία ένας χρήστης του Twitter εύστοχα παρατήρησε ότι στο σχεδιάγραμμα κάθονται όπως ακριβώς και οι μετανάστες στις βάρκες τους.

Πού κάθεται ο Φινλανδός πρωθυπουργός στη Σύνοδο -«Δεν θα ξανακάτσεις» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ