Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE - iefimerida.gr

Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρωτότυπο C Coupe GTE που παρουσίασε η VW στη Σαγκάη μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την επόμενη γενιά του κορυφαίου της μοντέλου, του Phaetοn, που ομολογουμένως δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

Σε αντίθεση με το ολίγον μπαρόκ στυλ του τελευταίου, άλλωστε έχουν περάσει και τα χρόνια, το τετράθυρο πρωτότυπο κουπέ έχει κομψές, χυτές γραμμές και μια ενδιαφέρουσα μάσκα, που τονίζει τον προσανατολισμό του. Παράλληλα είναι και υβριδικό, καθώς ο τετρακύλινδρος turbo των 2.000 κυβικών και των 210 ίππων της μάρκας συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 124 ίππων, ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού του συστήματος είναι 245 ίπποι, ενώ οι συσσωρευτές των 14,1 kWh επιτρέπουν μια καθαρά ηλεκτρική κίνηση για μέχρι και 50 χιλιόμετρα. Έτσι η προσθιοκίνητη λιμουζίνα μπορεί να επιδείξει, πέρα από έναν 0-100 σε 8,6 δεύτερα και μια μέση κατανάλωση μόλις 2,3 λίτρων, που αντιστοιχεί σε εκπομπές CO2 55 γραμμαρίων.

Το εσωτερικό του VW C Coupe GTE είναι αναμενόμενα high tech, με συνεχόμενο κρυφό φωτισμό, διακριτικές οθόνες μπροστά από κάθε θέση και φυσικά ανεξάρτητα καθίσματα στο πίσω μέρος, προκειμένου να δημιουργείται μια ατμόσφαιρα lounge. Εννοείται πως ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης.

Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 0
Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 1
Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 2
Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 3
Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 4
Η νέα γενιά του VW Phaeton θα μοιάζει με το C Coupe GTE | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Volkswagen Coupe
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ