Το Μέγαρο τρυπώνει στην... κουζίνα του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου - iefimerida.gr

Το Μέγαρο τρυπώνει στην... κουζίνα του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει για τρίτη χρονιά την συνεργασία του με το Νational Theatre Live και με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, όπως το περίφημο «The Kitchen».

Στις 6 Οκτωβρίου θα προβληθεί απευθείας με αγγλικούς υπότιτλους η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου The Kitchen, του Arnold Wesker, που μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 1950 και συγκεκριμένα μας ανοίγει μια κλειδαρότρυπα σε μια κουζίνα ενός τεράστιου εστιατορίου του West End, όπου οι παραγγελίες στοιβάζονται: μια μεταπολεμική γιορτή από σούπες, ψάρια, ομελέτες και φρουτοσαλάτες. Άνθρωποι που συμβιώνουν λόγω της δουλειάς τους, σεφ, σερβιτόροι και πορτιέρηδες, απ' όλη την Ευρώπη – Άγγλοι, Ιρλανδοί, Γερμανοί, Εβραίοι – συνομιλούν και φλερτάρουν καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν.
Ο Peter, ένας κεφάτος νέος μάγειρας συνθλίβεται από την ένταση. Ανάμεσα στην προετοιμασία των πιάτων, καταφέρνει να διατηρεί δεσμό με την παντρεμένη σερβιτόρα Monique κάνοντας όνειρα όλη την ώρα για μια καλύτερη ζωή. Αλλά μέσα στην οχλοβοή της κουζίνας όλοι βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης. ..

Η σκηνοθεσία είναι του Bijan Sheibani, τα σκηνικά του Giles Cadle, τα κουστούμια υπογράφει ο Moritz Junge, οι φωτισμοί του Mark Henderson και η μουσική του Dan Jones
Συμμετέχουν οι: Neal Barry, Tom Brooke, Ian Burfield, Rebecca Davies, Stephanie Thomas, Stavros Demetraki, Craige Els, Ruth Gibson, Colin Haigh, Rendah Heywood, Gerard Monaco, Tim Samuels και πολλοί άλλοι.

Info
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη), Tηλ 210 7282333 και 210 7282367 (για ομαδικές κρατήσεις)
Στις 6 Οκτωβρίου 2011, ώρα: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικά: € 7, Γενική είσοδος: € 14
Προπώληση εισιτηρίων: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, Ομήρου 8, Αθήνα
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.megaron.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ