Αυτό το ζευγάρι γυναικών έγινε viral -Δείτε τον λόγο [εικόνες]

Η Μέλανι και η Βανέσα Αιρις Ρόι είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα και πριν λίγο καιρό ανέβασαν στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία μητρότητας που έγινε viral στο διαδίκτυο από τους υπέρμαχους των ομόφυλων γάμων και όχι μόνο.

Εχοντας αποσπάσει περισσότερα από 5.000 likes, η φωτογραφία μοιράστηκε στο Tumblr, το Imgur, και μάλιστα εμφανίστηκε και στη σελίδα βραζιλιάνικης ομάδας υπεράσπισης των ΛΟΑΤ.

Ποια είναι όμως η πραγματική ιστορία πίσω από την διάσημη εικόνα; Η φωτογραφία χωρίζεται σε δύο σκέλη: Το πρώτο τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2014, όταν η τότε 27χρονη Βανέσα ήταν έγκυος με το γιο τους και η δεύτερη ένα χρόνο αργότερα, όταν η Μέλανι ήταν έγκυος με την κόρη τους.

Η 25χρονη Μέλανι δήλωσε ότι ελπίζει η φωτογραφία τους να ενθαρρύνει κι άλλα ζευγάρια γυναικών: «Είναι τρελό να βλέπω τους ανθρώπους να αναφέρονται στην οικογένεια μου ως “έμπνευση”. Είμαστε ακόμα σοκαρισμένες. Η Βανέσα κι εγώ θέλαμε κι οι δύο να περάσουμε την εγκυμοσύνη και ελπίζουμε η φωτογραφία μας να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να κάνουν παιδιά.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεσβίες παιδιά φωτογραφία ζευγάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ