«Με ουάου δεν βάφονται αυγά» -Η άποψη του Σαμαρά για τον Βαρουφάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Με ουάου δεν βάφονται αυγά» -Η άποψη του Σαμαρά για τον Βαρουφάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με περιπαικτικό τρόπο απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός όταν του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Με ουάου δεν βάφονται αυγά» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λογοπαίγνιο με τη γνωστή λαϊκή φράση, στο πλαίσιο της συνέντευξής του το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή OΝline.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις ενδυματολογικές εκκεντρικότητες του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό και πρόσθεσε: «Δέχομαι την εκκεντρικότητα στα ρούχα, αλλά όχι τις απειλές κατά πάντων. Με αυτά και με αυτά ξεμείναμε από συμμάχους. Πείτε μου έναν σύμμαχο της χώρας. Εστω έναν. Και ας είναι αριστερός ή σοσιαλιστής. Ούτε ένας. Δεν μας έμεινε κανένας. Ξέρετε, το δύσκολο είναι να κάνεις φίλους, όχι εχθρούς. Και να έχετε υπόψη σας πως το πρώτο "ουάου" κάνει περισσότερη εντύπωση σε σχέση με το έκτο». Και κατέληξε λέγοντας πως «δεν υπάρχει ψαχνό σε αυτά που λένε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ