Πρόκριση για τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ - Επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόκριση για τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ - Επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ με τέρμα που σημείωσε ο Τσιταρίτο στο 88ο λεπτό, επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να πιέσει την Ατλέτικο, η οποία μπήκε στο γήπεδο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Κάποια σουτ και στημένες φάσεις δεν ανησύχησαν τον Όμπλακ, ο οποίος πραγματοποίησε την μεγάλη απόκρουση του αγώνα στο 44ο λεπτό όταν ο Ρονάλντο βρέθηκε απέναντι του σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ όμως ο γκολκίπερ της Ατλέτικο τον νίκησε διώχνοντας σε κόρνερ.

Η εικόνα ήταν ίδια και στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου με τον Τσιταρίτο να χάνει μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Από το 60΄και μετά όμως ο ρυθμός έπεσε, η Ατλέτικο δεν έβγαινε στην επίθεση και φρόντιζε απλά να κλείνει τους χώρους σε μια Ρεάλ, η οποία δεν έβρισκε τρόπο να απειλήσει. Στο 76ο λεπτό, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Αρντά Τουράν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα όμως και πάλι η Ρεάλ δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει. Ο Τσιταρίτο έχασε ένα ακόμη τετ-α-τετ πριν τελικά έρθει η λύτρωση για τη «βασίλισσα» στο 88ο λεπτό. Ο Χάμες τροφοδότησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτός σε μια επίδειξη ομαδικότητας άφησε για τον Τσιταρίτο και ο Μεξικανός με πλασέ στην άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Συνθέσεις
Ρεάλ:Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο, Κρόος, Πέπε, Ίσκο, Χάμες, Τσιτσαρίτο, Ρονάλντο
Ατλέτικο:Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμεθ, Τιάγκο, Κόκε, Σαούλ, Τουράν, Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Ατλέτικο Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ