Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα SUV είναι μόδα συνολικά, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα η υπο- κατηγορία τους που θα γνωρίσει δόξες στο άμεσο μέλλον είναι αυτή των SUV Coupe, ειδικά στα μεσαίου μεγέθους και πάνω.

Λογικά λοιπόν η Mercedes παρουσίασε τη δική της πρόταση για ένα SUV κουπέ αυτού του μεγέθους με την GLC Coupe, που εμφάνισε στην έκθεση της Σαγκάης υπό τη μορφή πρωτοτύπου. Το οποίο όμως μάλλον δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά από το μοντέλο παραγωγής που αναμένεται το 2016.

Η μήκους 4,73 μέτρων GLC Coupe θα αντιμετωπίσει καταρχήν την X4 και βέβαια όλα τα μοντέλα ανάλογης λογικής που θα εμφανιστούν, ενώ χαρακτηριστικό της είναι η έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος.

Ο κινητήρας στο πρωτότυπο είναι ο V6 των 3.000 κυβικών της μάρκας, ο οποίος αποδίδει με τη βοήθεια 2 turbo 367 άλογα. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και κινητήριοι τροχοί είναι και οι τέσσερις.

Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το νέο SUV της Mercedes, η GLC Coupe | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes GLC Coupe αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ