Γιατί έχει μώλωπες η Ευγενία Δημητροπούλου [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί έχει μώλωπες η Ευγενία Δημητροπούλου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία της νεαρής ηθοποιού με μώλωπες προέρχεται από ένα από τα πιο σοκαριστικά επεισόδια της «10ης εντολής», με τίτλο «Αμόκ».

Μια φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο της ηθοποιού Ευγενίας Δημητροπούλου τραυματισμένο, με αίματα, μώλωπες, φανερά ίχνη άγριας βίας διέρρευσε στα social media. Πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που σοκάρει, ενώ ακόμα πιο σοκαριστικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «10η εντολή», από το οποίο προέρχεται.

Γιατί έχει μώλωπες η Ευγενία Δημητροπούλου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου, που έχει τίτλο «Αμόκ» και αφορά ένα ζευγάρι που φτάνει σε ακραία σημεία, σε συνδυασμό με μια αρρωστημένη σχέση μητέρας-γιου.

Η «10η εντολή» επιστρέφει σήμερα με τρεις άλλους πρωταγωνιστές, τη Λυδία Φωτοπούλου, τον Στέλιο Μάινα και τη Μυρτώ Αλικάκη (Alpha 23.00). Τίτλος του «Κάθαρση» και θέμα του ο αποκρυφισμός, τα μέντιουμ, τα μάγια και μια ακραία υπόθεση ερωτικής εξάρτησης, εμμονής και απελπισίας που μπλέκεται γύρω από αυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευγενία Δημητρακοπούλου μώλωπες σοκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ