Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζουν με αστυνομική και στρατιωτική προστασία υπό τον φόβο πως θα τους βρουν και θα τους διαμελίσουν, πωλώντας τα μέλη του σώματός τους στη μαύρη αγορά της Ανατολικής Αφρικής.

Η αστυνομία σε όλο το Μαλάουι έχει σαφείς διαταγές να ανοίξει πυρ εναντίον οποιουδήποτε επιτεθεί σε αλμπίνο, την ώρα που στην Ταζμανία ο πρωθυπουργός έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες δίνοντάς τους το ελεύθερο να σκοτώνουν όποιον δουν να έχει ανθρώπινα μέλη αλμπίνου. Η αυστηροποίηση της νομοθεσίας στο Μαλάουι ήρθε ως απόρροια του τελευταίου ακραίου περιστατικού, όταν ένας άνδρας πιάστηκε επ' αυτοφόρω να στραγγαλίζει έναν 16χρονο αλμπίνο, ενώ στην Ταζμανία η διαταγή αυτή, ισχύει από το 2009.Και στο γειτονικό Μπουρουντί, οι ανήλικοι αλμπίνοι ζούνε σε ειδικούς χώρους φιλοξενίας υπό στρατιωτική προστασία.

Οι δραστικές αυτές εξελίξεις έρχονται την ώρα που οι εκθέσεις των Ηνωμένων Εθνών αναφέρουν ότι στην Ανατολική Αφρική μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, τουλάχιστον 15 άτομα με αλφισμό, στην πλειοψηφία τους παιδιά, έχουν βρει τραγικό θάνατο, ή έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ή έχουν πέσει θύματα απαγωγής.

Τα μέλη του σώματος των ατόμων που πάσχουν από αλφισμό χρησιμοποιούνται στη μαύρη μαγεία και θεωρείται ότι χρησιμοποιώντας τα σε ξόρκια θα τους φέρουν τύχη, αγάπη και πλούτο.

Οι οργανώσεις για την προστασία των ατόμων με αλφισμό κάνουν λόγο για ανάγκη λήψης κι άλλων μέτρων προστασίας, υποστηρίζοντας πως με το να θανατώνονται οι ύποπτοι δεν θα λυθεί το πρόβλημα, αφού είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους αφού τα άκρα και άλλα μέρη του σώματος των αλμπίνων μπορούν να τους αποφέρουν τεράστια οικονομικά κέρδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κομπογιανίτες και μάγοι διατίθενται να πληρώσουν έως και 75.000 δολάρια για ένα πλήρες σετ ανθρωπίνων μελών από το σώμα ενός αλμπίνου, σύμφωναμε την έκθεση του Ερυθρού Σταυρού.

Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
Τους σφάζουν όπου τους βρουν: Οι αλμπίνοι που ζουν με τον φόβο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ