«Βουτιά» στο χρηματιστήριο -Στα χαμηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο του 2012 - iefimerida.gr

«Βουτιά» στο χρηματιστήριο -Στα χαμηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο του 2012

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 έπεσε την Τρίτη το Χρηματιστήριο.

Με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου να μιλούν για σχέδιο της ΕΚΤ για περιορισμό της ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες μέσω ELA, η αγορά υποχώρησε προς τα επίπεδα των 700 μονάδων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 704,74 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 3,33%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 700,02 μονάδες, όταν υποχωρούσε έως και 3,97%.

Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης από τις αρχές Απριλίου υποχωρεί σε ποσοστό 9,12%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει πτώση σε ποσοστό 14,70%. Η αξία των συναλλαγών παρουσιάσθηκε αυξημένη και ανήλθε στα 107,174 εκατ. ευρώ.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς μειώθηκε κατά 1,1 δισ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη συνεδρίαση. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 2,75%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 4,47%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ