Το ΣΔΟΕ ανοίγει ακόμη 3.827 τραπεζικούς λογαριασμούς - iefimerida.gr

Το ΣΔΟΕ ανοίγει ακόμη 3.827 τραπεζικούς λογαριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για 3.829 άτομα που θεωρούνται ύποπτα για φοροδιαφυγή και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως ξέπλυμα χρήματος έχει ζητήσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, πρόκειται για 1.084 γιατρούς, 415 δικηγόρους, 155 παράγοντες του ποδοσφαίρου και 2.175 άλλα πρόσωπα όπως είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο διευθυντής ελέγχων του Σώματος Νίκος Λέκκας.

Ανέφερε ακόμη ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα λειτουργεί το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ελέγχου. Είναι ένα σύστημα το οποίο κατασκευάζεται με την ευθύνη του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Διομήδη Σπινέλλη, ο οποίος όπως δήλωσε πρόσφατα στο γερμανικό περιοδικό Stern για την κατασκευήν του εργάζεται μια ομάδα ανθρώπων νυχθημερόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ