Νεκροί μαθητές από ανατροπή λεωφορείου στο Πακιστάν - iefimerida.gr

Νεκροί μαθητές από ανατροπή λεωφορείου στο Πακιστάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε στην επαρχία του ανατολικού Πακιστάν Πουντζάμπ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 34 άνθρωποι και να τραυματιστούν 65, οι περισσότεροι μαθητές, ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος.

Τα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, όλα μαθητές ιδιωτικού σχολείου, επέστρεφαν χθες Δευτέρα από το θέρετρο Μάρι Χιλ στην πόλη Φαϊσαλαμπάντ όταν σημειώθηκε το δυστύχημα.

"Το δυστύχημα προκλήθηκε από βλάβη στα φρένα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε σε μια στροφή," δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας στην Φαϊσαλαμπάντ, Νασίμ Σαντίκ.

Όπως είπε ο ίδιος, τα θύματα είναι 30 μαθητές, δύο δάσκαλοι, ο οδηγός και ένας συνοδηγός.

"Ο απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί καθώς περισσότεροι από 21 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση," πρόσθεσε ο Σαντίκ.

Ένας τραυματισμένος μαθητής ονόματι Σανγκράϊζ δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Geo ότι στο λεωφορείο επέβαιναν 110 άνθρωποι ενώ είχε χωρητικότητα για 70.

Οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ