Ευρωλίγκα: Για το προβάδισμα ο Ολυμπιακός - Υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ευρωλίγκα: Για το προβάδισμα ο Ολυμπιακός - Υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μισή δουλειά έγινε στη Βαρκελώνη. Τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να την τελειώσει στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε την Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports 3) με στόχο το προβάδισμα στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, η οποία βρίσκεται ήδη στο 1-1.

Στο ΣΕΦ είναι αήττητος στα πλέι-οφ τα τελευταία τρία χρόνια. Μετράει επτά συνεχόμενες νίκες και αν συνεχίσει αυτό το σερί θα σημαίνει αυτόματα και πρόκριση στο Final-4. Εκεί όπου από χθες βρίσκεται ήδη η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η νίκη των ερυθρόλευκων μέσα στη Βαρκελώνη, στο 2ο παιχνίδι της σειράς άλλαξε τις ισορροπίες. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε το 1-1 και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση. Το πρώτο βήμα είναι το 2-1 και το 4ο παιχνίδι θα ακολουθήσει την Πέμπτη ξανά στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Σπανούλης έδειξε και στη Βαρκελώνη ότι έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημά του ενώ χωρίς προβλήματα ταξίδεψε και η Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα αφού ο Όλεσον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο 2ο ματς, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Η προϊστορία πάντως δεν είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας. Η Μπαρτσελόνα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο ΣΕΦ έχοντας τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά ματς στην Ελλάδα. Συνολικά ο Ολυμπιακός μετράει έξι νίκες σε 20 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ