Γιάννης Μανώλης εναντιον Νίκου Νικολόπουλου για την εφεδρεία - iefimerida.gr

Γιάννης Μανώλης εναντιον Νίκου Νικολόπουλου για την εφεδρεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια κόντρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας της Ν.Δ. Νίκου Νικολόπουλου και του Γραμματέα Συνδικαλιστικού Γιάννη Μανώλη με αφορμή το θέμα της εφεδρείας. Όλα ξεκίνησαν όταν χθες οι δυο άνδρες παίρνοντας την έγκριση του Αντώνη Σαμαρά αποφάσισαν να συγκαλέσουν ευρεία σύσκεψη με τα στελέχη της ΔΑΚΕ για να συζητήσουν και να διατυπώσουν τη θέση του κόμματος για την εφεδρεία.

Η κινητοποίηση έγινε κανονικά προκειμένου να γίνει η συνάντηση το απόγευμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Μόνο που λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση ο κ. Νικολόπουλος θεώρησε φρόνιμο να εκδώσει Δελτίο Τύπου με την ομιλία που θα έκανε και η οποία ουσιαστικά θα ήταν και η θέση του κόμματος. Όταν ο Γιάννης Μανώλης πληροφορήθηκε ότι ο Αχαιός βουλευτής αποφάσισε να του...κλέψει όλη τη δόξα έγινε έξω φρενών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μανώλης δεν εκνευρίστηκε μόνο με την πρωτοβουλία Νικολόπουλου να.. προλάβει και να βγάλει την ανακοίνωση πριν καν αρχίσει η συνεδρίαση αλλά και με την ουσία όσων έγραφε σε αυτήν. Ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού θεωρεί ότι η Ν.Δ. πρέπει να κάνει σαφές και χωρίς καμιά προϋπόθεση πώς όποιος μπει σε εφεδρεία θα ξαναπροσληφθεί εφόσον η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές.

Οι δύο άντρες είχαν έντονη αντιπαράθεση η οποία έγινε γνωστή και στον πρόεδρο του κόμματος ο οποίος πάντως έδωσε εντολή και στους δύο να αποφύγουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα για να μην ανοίξει εσωκομματικό ζήτημα στη Ν.Δ. ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ