Ορφανός (βουλευτής Ποταμιού): Με έδειραν μαυροντυμένοι που κρατούσαν στυλιάρια - iefimerida.gr

Ορφανός (βουλευτής Ποταμιού): Με έδειραν μαυροντυμένοι που κρατούσαν στυλιάρια

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επίθεση που δέχθηκε από μερίδα διαδηλωτών κατά τη διάρκεια διάρκεια συγκέντρωσης του δήμου Κορυδαλλού κατά της διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός.

«Ο φασισμός δεν είναι μόνον μέσα στη δικαστική αίθουσα αλλά και απέξω» είπε στα Παραπολιτικά 90,1. «Βρισκόμουν πίσω από το πανό του δήμου όταν ένιωσα κάποιους να με τραβάνε, να με φτύνουν, να με χτυπάνε και να με βρίζουν λέγοντάς μου ότι είμαι άνθρωπος του Μπόμπολα» είπε ο κ. Ορφανός τονίζοντας πως οι άγνωστοι κρατούσαν στυλιάρια στα χέρια.

«Οι μαυροντυμένοι, οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από τους δηλωμένους φασίστες που έκαναν τα επεισόδια πριν λίγο καιρό στον Πειραιά», πρόσθεσε.

«Επίθεση με λογική και πρακτικές Χρυσής Αυγής»

Στο μεταξύ, το Ποτάμι καταδικάζει την επίθεση κατά του βουλευτή Νίκου Ορφανού χαρακτηρίζοντας «δειλούς τραμπούκους» όσους του επιτεθήκαν και τονίζοντας ότι ο κ. Ορφανός ήταν «ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που έδωσε το “παρών” στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, των ΑΝΕΛ ήταν απόντες».

«Η επίθεση από αυτοαποκαλούμενους “αντιμνημονιακούς” οι οποίοι αναμασούσαν περιθωριακές ανοησίες των ΑΝΕΛ και μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ περί “ Μπόμπολα” και περί “υπηρέτησης συμφερόντων” δείχνει ότι μερικοί καταδικάζουν φραστικά τη Χρυσή Αυγή αλλά υιοθετούν τη λογική της και εφαρμόζουν τις πρακτικές της», καταλήγει η ανακοίνωση από το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ορφανός ποτάμι μαυρονυμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ