Την Τετάρτη η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ - Στα 10,4 εκ. ευρώ το συνολικό ποσό - iefimerida.gr

Την Τετάρτη η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ - Στα 10,4 εκ. ευρώ το συνολικό ποσό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσμονή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση των οφειλών της προς την εφορία φτάνει στο τέλος της αφού μετά το άνοιγμα της εφαρμογής των 100 δόσεων την περασμένη Παρασκευή, οι διοικούντες την ομάδα θα τα καταθέσουν την Τετάρτη την αίτηση με το τελικό ποσό οφειλής να αγγίζει τα 10,4 εκ. ευρώ.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η ενημέρωση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τελικό ποσό οφειλής αφού αναμένεται να δημοσιευτεί η ερμηνευτική εγκύκλιος, η οποία θα ενημερώνει όλες τις κατά τόπους εφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εκκαθάριση της κάθε οφειλής από τους πρόσθετους φόρους. Ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος θα καταθέσει την Τετάρτη την αίτηση αφού πρώτα ενημερωθεί για το ακριβές ποσό της οφειλής. Αυτόματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποσύρει τις υποθέσεις των προσφύγων που έχει στα δικαστήρια για να αποκτήσει το δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνται και να τελειώσει οριστικά με το θέμα των χρεών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ρύθμιση χρεών εφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ