Κράτησε τις μαθηματικές ελπίδες του ο Εργοτέλης - Διπλό 0-1 στην Ξάνθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κράτησε τις μαθηματικές ελπίδες του ο Εργοτέλης - Διπλό 0-1 στην Ξάνθη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν καταθέτει τα όπλα με τίποτα ο Εργοτέλης και συνεχίζει να... παλεύει.

Με κρητικό «τσαγανό» οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη πέρασαν από την Ξάνθη, 1-0, και διατήρησαν τις λιγοστές ελπίδες τους για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Έχοντας ως σαφή προτεραιότητα την διαφύλαξη του «μηδέν», οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν τους Ακρίτες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκαναν τη «ζημιά». Ο Παπάζογλου έκανε το λάθος στο 66’, ο Σιδηρόπουλος έδειξε –σωστά- την «άσπρη βούλα» και δεύτερη κίτρινη, με τον Τζίλας να μην χαρίζεται στον Κυριακίδη και να δίνει στην ομάδα του την δεύτερη σερί της νίκη.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Βάλτερ (71’ Ομπόντο), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46’ Κλέιτον), Φλίσκας, Καπετάνος (46’ Ράνος), Καρυπίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μπόε-Καν, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (89’ Χαντί), Μπρούνο, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Τζίλας (76’ Γκέντσογλου), Ολαϊτάν (61’ Ουλά)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εργοτέλης Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ