Τα μαζεύει η Λέβα: Δεν εννοούσα «δικό μας» τον δολοφονημένο Τεμπονέρα και με τον Κουφοντίνα τυχαία συναντήθηκα - iefimerida.gr

Τα μαζεύει η Λέβα: Δεν εννοούσα «δικό μας» τον δολοφονημένο Τεμπονέρα και με τον Κουφοντίνα τυχαία συναντήθηκα

KOYFONTINAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ', η Βασιλική Λεβά θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις για τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Δομοκού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε διευκρινίσεις και για τις δηλώσεις της για τον δολοφονημένο Ν. Τεμπονέρα, που είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Πήγα στις φυλακές Δομοκού, στη Λαμία, όπου παρεμπιπτόντως νοσηλεύεται ο κ. Κουφοντίνας και γινόταν απεργία πείνας. Έχω πάει πολλές φορές. Δεν ήταν η πρώτη φορά, γιατί στη Λαμία υπάρχει κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκεφθήκαμε πριν τέσσερις μήνες τις φυλακές Κορυδαλλού, είδαμε αστυνομικούς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κρατούμενους και δεν ρωτήσαμε τι είναι αυτοί οι άνθρωποι».

Σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Ν. Τεμπονέρα, η κ. Λεβά διευκρίνισε: «Δεν διαχωρίζουμε τα θύματα σε δικά μας και ξένα. Όταν είπα «ο πατέρας του δικού μας Τεμπονέρα» δεν εννοούσα ότι ήταν δικός μας. Εννοούσα τον γιο του, Διονύση Τεμπονέρα, που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο ανθρωπισμός δεν αξιολογείται μονομερώς. Αντί να ψάχνουμε να βρούμε τρομοκράτες ανάμεσα σε βουλευτές και υπουργούς, θα ήταν καλύτερο να ψάχνουμε τον τρόμο που ενδημεί σε έναν ακροδεξιό λόγο, που διχάζει και δεν εξυπηρετεί την ασφάλεια της κοινωνίας» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλική Λέβα Δημήτρης Κουφοντίνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ